| 400 گرم | 400 گرم | 450 گرم |
| پرفیوم جول | اوریفلیم | سنت هلنا | پیور گلد |
| ادو پرفیوم | - | - | - |
| 100 میلی لیتر | - | 100 میلی لیتر | 100 میلی لیتر |
| بانوان | - | بانوان | آقایان/خانم ها |
| فرانسه | - | ایتالیا | ایتالیا |
| شیرین، خنک، طبیعت، شرقی و گل | - | خنک، شیرین و گل | تند و خنک |
| چوب، اقیانوس، گیاهان معطر و گل | - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، مرکبات، گیاهان معطر و گل |
| گل پیچ امینالدوله، رز و یاس | - | زنبق، گل شب بو و یاس | گیاه پاتچولی، مرکبات و لیمو |
| گل یاسمین، صدتومانی و تیار | - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | یاسمین و شکوفه پرتقال |
| چوب صندل, گیاه پاتچولی و مشک | - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | سدر، چوب صندل، مشک و عنبر و وانیل |
| پرفیوم جول | اوریفلیم | سنت هلنا | پیور گلد |
| پرفیوم جول | اوریفلیم | سنت هلنا | پیور گلد |
| 100 میلی لیتر | - | 100 میلی لیتر | 100 میلی لیتر |
| فرانسه | - | ایتالیا | ایتالیا |
| - | - | سازمان غذا و دارو | - |
| بانوان | - | بانوان | آقایان/خانم ها |
| شیرین، خنک، طبیعت، شرقی و گل | - | خنک، شیرین و گل | تند و خنک |
| چوب، اقیانوس، گیاهان معطر و گل | - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، مرکبات، گیاهان معطر و گل |
| گل پیچ امینالدوله، رز و یاس | - | زنبق، گل شب بو و یاس | گیاه پاتچولی، مرکبات و لیمو |
| گل یاسمین، صدتومانی و تیار | - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | یاسمین و شکوفه پرتقال |
| چوب صندل, گیاه پاتچولی و مشک | - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | سدر، چوب صندل، مشک و عنبر و وانیل |
| پرفیوم جول | اوریفلیم | سنت هلنا | پیور گلد |
| 100 میلی لیتر | - | 100 میلی لیتر | 100 میلی لیتر |
| بانوان | - | بانوان | آقایان/خانم ها |
| فرانسه | - | ایتالیا | ایتالیا |
| شیرین، خنک، طبیعت، شرقی و گل | - | خنک، شیرین و گل | تند و خنک |
| چوب، اقیانوس، گیاهان معطر و گل | - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، مرکبات، گیاهان معطر و گل |
| گل پیچ امینالدوله، رز و یاس | - | زنبق، گل شب بو و یاس | گیاه پاتچولی، مرکبات و لیمو |
| گل یاسمین، صدتومانی و تیار | - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | یاسمین و شکوفه پرتقال |
| چوب صندل, گیاه پاتچولی و مشک | - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | سدر، چوب صندل، مشک و عنبر و وانیل |