| 200 گرم | 400 گرم | 150 گرم | 400 گرم |
| اوریفلیم | سنت هلنا | دیور | - |
| پرفیوم | - | اسپری | - |
| 50 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 150 میلی لیتر | - |
| بانوان | بانوان | بانوان | - |
| سوئد | ایتالیا | فرانسه | - |
| تلخ و گرم | خنک، شیرین و گل | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | - |
| گل، گیاهان معطر و مرکبات | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | - |
| برگ بنفشه، گل رز و گلابی چینی | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | - |
| گل نرگس | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | - |
| پودر بادام و گیاه پاتچولی | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | - |
| اوریفلیم | سنت هلنا | دیور | - |
| 50 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 150 میلی لیتر | - |
| سوئد | ایتالیا | فرانسه | - |
| - | سازمان غذا و دارو | - | - |
| بانوان | بانوان | بانوان | - |
| تلخ و گرم | خنک، شیرین و گل | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | - |
| گل، گیاهان معطر و مرکبات | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | - |
| برگ بنفشه، گل رز و گلابی چینی | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | - |
| گل نرگس | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | - |
| پودر بادام و گیاه پاتچولی | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | - |
| اوریفلیم | سنت هلنا | دیور | - |
| پرفیوم | - | اسپری | - |
| 50 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 150 میلی لیتر | - |
| بانوان | بانوان | بانوان | - |
| سوئد | ایتالیا | فرانسه | - |
| تلخ و گرم | خنک، شیرین و گل | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | - |
| گل، گیاهان معطر و مرکبات | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | - |
| برگ بنفشه، گل رز و گلابی چینی | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | - |
| گل نرگس | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | - |
| پودر بادام و گیاه پاتچولی | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | - |