| 400 گرم | 150 گرم | 400 گرم | 285 گرم |
| - | دیور | سنت هلنا | اوریفلیم |
| - | اسپری | - | ادو پرفیوم |
| - | 150 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 50 میلی لیتر |
| - | بانوان | بانوان | بانوان |
| - | فرانسه | ایتالیا | سوئد |
| - | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | خنک، شیرین و گل | شیرین و گرم |
| - | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | گل، گیاهان معطر و وانیل | ادویه، چوب، مرکبات و گیاهان معطر |
| - | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | زنبق، گل شب بو و یاس | مرکبات، فلفل صورتی، نارنگی و کامکوات |
| - | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل یاس |
| - | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | کهربا، چوب کشمیر و وانیل |
| - | دیور | سنت هلنا | اوریفلیم |
| - | 150 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 50 میلی لیتر |
| - | فرانسه | ایتالیا | سوئد |
| - | - | سازمان غذا و دارو | - |
| - | بانوان | بانوان | بانوان |
| - | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | خنک، شیرین و گل | شیرین و گرم |
| - | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | گل، گیاهان معطر و وانیل | ادویه، چوب، مرکبات و گیاهان معطر |
| - | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | زنبق، گل شب بو و یاس | مرکبات، فلفل صورتی، نارنگی و کامکوات |
| - | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل یاس |
| - | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | کهربا، چوب کشمیر و وانیل |
| - | دیور | سنت هلنا | اوریفلیم |
| - | اسپری | - | ادو پرفیوم |
| - | 150 میلی لیتر | 100 میلی لیتر | 50 میلی لیتر |
| - | بانوان | بانوان | بانوان |
| - | فرانسه | ایتالیا | سوئد |
| - | - | - | سوئد |
| - | گل، خوراکی، طبیعت، شیرین و گرم | خنک، شیرین و گل | شیرین و گرم |
| - | میوه، وانیل، چوب، مرکبات، اقیانوس و گل | گل، گیاهان معطر و وانیل | ادویه، چوب، مرکبات و گیاهان معطر |
| - | نارنج، گلابی، هلو، طالبی، گل ماگنولیا و پرتقال ماندارین | زنبق، گل شب بو و یاس | مرکبات، فلفل صورتی، نارنگی و کامکوات |
| - | گل مریم، آلوی سیاه، بنفشه، ارکیده، فریزیا، یاسمین، زنبق دره و رز | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل یاس |
| - | وانیل، مشک، چوب سدر و تمشک سیاه | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | کهربا، چوب کشمیر و وانیل |