| 400 گرم | 400 گرم | |
| - | سنت هلنا | امپر لوشامائو | آنیکا |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | ایتالیا | امارات | ایران |
| - | سازمان غذا و دارو | - | - |
| - | بانوان | آقایان | آقایان |
| - | خنک، شیرین و گل | شیرین، تند، گرم، طبیعت، شرقی و گل | شیرین و خنک |
| - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، ادویه، چوب، مرکبات، گیاهان معطر و گل | ادویه، گیاهان معطر و میوه |
| - | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گریپفروت و فلفل سیاه | پرتقال، جوز هندی، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیمو و نعنا |
| - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل زنبق، چوب گایاک، علف وتیور و چوب سدر | چوب سدر, خس خس, زنجبیل و گل یاس |
| - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | چوب آگار (عود)، عنبر و خزهی اوکموس | چوب صندل, رزین, کندور و گیاه پاتچولی |
| - | سنت هلنا | امپر لوشامائو | آنیکا |
| - | - | ادو تویلت | ادو تویلت |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | بانوان | آقایان | آقایان |
| - | ایتالیا | امارات | ایران |
| - | خنک، شیرین و گل | شیرین، تند، گرم، طبیعت، شرقی و گل | شیرین و خنک |
| - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، ادویه، چوب، مرکبات، گیاهان معطر و گل | ادویه، گیاهان معطر و میوه |
| - | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گریپفروت و فلفل سیاه | پرتقال، جوز هندی، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیمو و نعنا |
| - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل زنبق، چوب گایاک، علف وتیور و چوب سدر | چوب سدر, خس خس, زنجبیل و گل یاس |
| - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | چوب آگار (عود)، عنبر و خزهی اوکموس | چوب صندل, رزین, کندور و گیاه پاتچولی |
| - | سنت هلنا | امپر لوشامائو | آنیکا |
| - | - | ادو تویلت | ادو تویلت |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | بانوان | آقایان | آقایان |
| - | ایتالیا | امارات | ایران |
| - | خنک، شیرین و گل | شیرین، تند، گرم، طبیعت، شرقی و گل | شیرین و خنک |
| - | گل، گیاهان معطر و وانیل | میوه، ادویه، چوب، مرکبات، گیاهان معطر و گل | ادویه، گیاهان معطر و میوه |
| - | زنبق، گل شب بو و یاس | نارنج، گریپفروت و فلفل سیاه | پرتقال، جوز هندی، فلفل قرمز، گریپ فروت، لیمو و نعنا |
| - | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس | گل زنبق، چوب گایاک، علف وتیور و چوب سدر | چوب سدر, خس خس, زنجبیل و گل یاس |
| - | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک | چوب آگار (عود)، عنبر و خزهی اوکموس | چوب صندل, رزین, کندور و گیاه پاتچولی |