| 400 گرم | 400 گرم | 400 گرم |
| ورساچه | آنیکا | امپر | سنت هلنا |
| ورساچه | آنیکا | امپر | سنت هلنا |
| - | ادو پرفیوم | ادو پرفیوم | - |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | آقایان | بانوان | بانوان |
| - | ایران | امارات | ایتالیا |
| - | تند و خنک | تند، خنک، خوراکی، طبیعت و گل | خنک، شیرین و گل |
| - | چوب, گیاهان معطر و گل | خاک و زمین، گل، گیاهان معطر، میوه و وانیل | گل، گیاهان معطر و وانیل |
| - | اسطوخودوس، ریحان، گل فریزیا، مریم گلی، نت های سبز و نعنا | تمشک و شکوفه پرتقال | زنبق، گل شب بو و یاس |
| - | بنفشه, درخت گل ابریشم, فریزیا و گل زنبق | عنبر، فریزیا، گل شمعدانی و یاسمین | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس |
| - | چوب سدر, علف و تیور, عنبر, کومارین, گیاه اوک موس و گیاه پاتچولی | مشک و وانیل | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک |
| ورساچه | آنیکا | امپر | سنت هلنا |
| - | ادو پرفیوم | ادو پرفیوم | - |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | آقایان | بانوان | بانوان |
| - | ایران | امارات | ایتالیا |
| - | تند و خنک | تند، خنک، خوراکی، طبیعت و گل | خنک، شیرین و گل |
| - | چوب, گیاهان معطر و گل | خاک و زمین، گل، گیاهان معطر، میوه و وانیل | گل، گیاهان معطر و وانیل |
| - | اسطوخودوس، ریحان، گل فریزیا، مریم گلی، نت های سبز و نعنا | تمشک و شکوفه پرتقال | زنبق، گل شب بو و یاس |
| - | بنفشه, درخت گل ابریشم, فریزیا و گل زنبق | عنبر، فریزیا، گل شمعدانی و یاسمین | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس |
| - | چوب سدر, علف و تیور, عنبر, کومارین, گیاه اوک موس و گیاه پاتچولی | مشک و وانیل | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک |
| ورساچه | آنیکا | امپر | سنت هلنا |
| - | 100 میلی لیتر | 80 میلیلیتر | 100 میلی لیتر |
| - | ایران | امارات | ایتالیا |
| - | - | - | سازمان غذا و دارو |
| - | آقایان | بانوان | بانوان |
| - | تند و خنک | تند، خنک، خوراکی، طبیعت و گل | خنک، شیرین و گل |
| - | چوب, گیاهان معطر و گل | خاک و زمین، گل، گیاهان معطر، میوه و وانیل | گل، گیاهان معطر و وانیل |
| - | اسطوخودوس، ریحان، گل فریزیا، مریم گلی، نت های سبز و نعنا | تمشک و شکوفه پرتقال | زنبق، گل شب بو و یاس |
| - | بنفشه, درخت گل ابریشم, فریزیا و گل زنبق | عنبر، فریزیا، گل شمعدانی و یاسمین | اسطوخودوس، انجیر سیاه و پاپیروس |
| - | چوب سدر, علف و تیور, عنبر, کومارین, گیاه اوک موس و گیاه پاتچولی | مشک و وانیل | باریجه, بخار معطر, برگ های سبز و مشک |